Home
About
Venue & Accommodation
Materials
Agenda
Speakers
Sponsors
Book Events
Book Tours and Excursions
Contact
 

INTERNATIONAL MEETING 2018
LAST FEW PLACES LEFT
BOOK YOUR PLACE NOW!


 
 
 

Agenda - Final Programme

International Meeting - Edinburgh 8-10 June 2018

Friday 8th June 2018
8.00 AM Intro
8.30 AM ERIC PIEROTTI - 60min presentation
9.30 AM PATRICH WENNERGREN - 30min presentation
10.00 AM CLIVE LINDLEY-JONES - 30min presentation
10.30 AM BREAKOUT IN EXHIBITOR HALL
11.00 AM NICHOLAS BLISS - 30min presentation
11.30 AM ALAN JENKS - 30min presentation
12.00 MD JIM TOWNHILL - 45min presentation
12.45-1.15 PM BUFFET LUNCH (provided)
1.15-2.15 PM ICAK UK AGM
2.15 PM ANNE-EUGENIE SIMARD - 60min presentation
3.15 PM BREAKOUT IN EXHIBITOR HALL
3.45 PM JOSEPH SHAFER - 30min presentation
4.15 PM MICHAEL & NOAH LEBOWITZ - 60min presentation
6.15 PM DEPART FOR BRITANNIA
Saturday 9th June 2018
8.00 AM RICHARD MELDENER - 30min presentation
8.30 AM OLEG KUZNETSOV - 30min presentation
9.00 AM DAVID TRASTER - 60min presentation
10.00 AM LAURENT PICARD - 30min presentation
10.30 AM BREAKOUT IN EXHIBITOR HALL
11.00 AM DAVID LEAF - 60min presentation
12.00 PM CHRISTOPHER ASTILL-SMITH - 60min presentation
1.00-1.30 PM BUFFET LUNCH (provided)
2.00 PM SEUNG WON LEE - 30min presentation
2.30 PM Gen Bus Meeting
3.30 PM BREAKOUT IN EXHIBITOR HALL
4.00 PM DANIEL CHEUNG - 30min presentation
4.30 PM JEFFREY McTAVISH - 30min presentation
5.00 PM TATIANA CHERNYSHEVA - 30min presentation
6.45 PM PRE-DRINKS
7.15 PM GALA
Sunday 10th June 2018
8.30 AM GRAHAM TAYLOR - 30min presentation
9.00 AM TREVOR CHETCUTI - 60min presentation
10.00 AM ANNIE WRIGHT - 30min presentation
10.30 AM BREAKOUT IN EXHIBITOR HALL
11.00 AM JAY GROSSMAN - 30min presentation
11.30 AM MICHAEL HOOKER - 30min presentation
12.00 MD HANS GARTEN - 60min presentation
1.00 PM CLOSING COMMENTS